GERİ
SAATLİK İNDİRİM

21736-RENKSIZ DERMOKİL 7 Etkili Günlük Cilt Bakım Kürü 150 ml

Kdv Dahil
59,99 TL
Bedeninizi Seçin:
Beden Tablosu

STD

Stndart
Sepetinize beden eklenecek.

Ürün Özellikleri


ÖZELLİKLERİ


Dermokil 7 Etkili Günlük Cilt Bakım Kürü; 

1-Temizleme Etkisi; İçeriğinde bulunan kil (kaolin) ve yumuşak temizleyiciler sayesinde ciltte ve gözeneklerde derin temizlik sağlar.


2-Peeling Etki; Mikro yapıdaki doğal hindistan cevizi granülleri  ile ölü deri tabakasını  ciltten uzaklaştırır.


3-Maske Etkisi;Ürün maske uygulaması şeklinde de kullanılabilir. Göz çevresi hariç bir tabaka halinde yüze uygulanır ciltte 5 dakika bekletilir ve ılık su ile yıkanır. Haftada 2-3 defa bu şekilde kullanılabilir.

4-Nemlendirme Etkisi;Vitamin B5, Argan yağı ve zeytin yağı ile cildi nemlendirmeye yardımcı olur.

5-Yenileme Etkisi; Salisilik asitin keratolitik etkisi nedeniyle ciltte ölü deriyi soyarak uzaklaştırıp cildin yenilenmesine yardımcı olmaktadır.

6-Onarım Etkisi; İçeriğindeki çinko sayesinde ciltte onarıcı ve iyileştirici etkisi bulunmaktadır.


7-Sıkılaştırma Etkisi; Kil maskesi ciltte durduğu süre içerisinde kurumaya başladıkça ciltte gerginliğe ve sıkılaştırmaya neden olmaktadır. Bekleme süresine bağlı olarak gerginlik ve sıkılık artmaktadır. Bu esnada mimik hareketleri yapılmaması önerilir. Düzenli kullanımda cilt toparlanmasına yardımcı olur.


Kil+ Salisilik Asit+ Allantoin+Zeytin Yağı+Vitamin B5+Argan Yağı+ Çinko +Doğal   Hindistan Cevizi granülleri  ( Zengin İçerik )


ANA İÇERİKLER



Aqua, clay, calcium carbonate, alcohol denat, olea europaea oil, glycerin, glyceryl stearate se, cocos nucifera (coconut) shell powder, argania spinosa kernel oil, phenoxyethanol, caprylyl glycol, xanthan gum, parfum, panthenol, salicylic acid, allantoin, zinc gluconate, alcloxa, tetrasodium edta, citric acid.



KİL : Tek başına veya diğer maddelerle karışık olarak kullanılan kil, her tür cildi temizler, sıkılaştırır ve besler, toksinleri cildin en derin tabakalarından dışarı çıkarır, çok amaçlı ve kullanımı son derece basittir. Kil cilt bakımında çok yönlü bir maddedir. Derin bir temizleyici olarak kil emme özelliği sebebiyle ciltte ve gözeneklerde biriken fazla yağı ve kiri epidermisin derinliklerinden çıkarır. Besleyici olarak kil, sağlıklı cildin devamlılığı için önemlidir. Temizleyici ve sıkılaştırıcı olarak etkilidir, ölü hücreleri peeling özelliği ile ciltten uzaklaştırır. Terapi kil, aynı zamanda antiseptik, anti iltihabik ve analjeziktir.



GLİSERİN : Çok iyi bir nemlendiricidir. Farma özellikli gliserin kullanılmaktadır. Cildi besleme ve yumuşatma, çatlak ve kurulukları giderme özelliğindedir.



ALLANTOİN : Allantoin, dış faktörlere karşı insan cildini koruyan ve tazeleyen ürünlerden biridir. Genellikle bitkilerden toplanan bu ürün, bazen birtakım memelilerden de alınabilmektedir. Ancak biz Hayvan Haklarını  göz önünde bulundurduğumuz için allantoin eldesini bitkilerden elde edilmiş allantoin hammaddesini kullanıyoruz. Kurumuş   ciltler için gerekli ürünlerden biri olan Allantoin, doğallığı sayesinde insan üzerinde mucizevi bir etkiye sahiptir.Allantoin maddesinin insan cildi ile çok uyumlu bir ilişkisi vardır. Bu sebeple Allantoin’in yapısı ile bileşenleri hakkında birçok çalışma yapılmıştır. Allantoin’in insan sağlığı ile cildimize faydalı olan yönlerine bir göz atalım:  Ciltte bulunan suyun miktarını arttırır.

Üst derimizde oluşan pullanmış görüntüyü soyulma ile giderir.

Allantoin’in yeni hücrelerin üretilmesini tetiklediği, yeni dokuların büyümesini teşvik ettiği uzmanlar tarafından bilinmektedir. Vücuttaki yaraların tedavi sürecini hızlandırdığı bir gerçektir. Yapılan araştırmalar, Allantoin’in vücudu ölü hücrelerden arındırdığı ve sağlıklı dokunun gelişmesine olanak sağladığını göstermektedir.

Aynı zamanda bir deri muhafızı sayılan Allantoin, doğal yöntemlerle cildin iyileşmesine katkıda bulunur. Bu sebeple küçük yaralar ya da hasarlar için kullanılan ilaç ve kremlerin adeta yaygın bir sentezidir.

Allantoin cildinizi yenileyici bir etkiye sahiptir. Vücudun cilt tabakasını, ayrıca alt kısmını da yenileme özelliğine sahiptir. Dokularla hücrelerin kendini yenilemesini sağlayan bu madde, en hızlı tedavi şansı sunan ürünler arasındadır. Dolayısıyla, cildinizde oluşabilecek tüm yaralanmalara uygulanabilmektedir. Özellikle uçuk, sivilce, kesik, çürüme gibi sorunlarAllantoin’in faydası kısa zamanda görülmektedir.

Bu tarz yaralanma hadiselerinin dışında, ciltte hassasiyet nedeniyle yaşanan problemleri minimum düzeye indirmektedir. Mesela kış mevsiminde soğuk yüzünden meydana gelen çatlakları, yaz mevsiminde UV ışınlarının neden olduğu lekeleri engellemektedir.

Allantoin harika bir tahriş önleyicidir. Tahriş olmuş cildi rahatlatır ve bu tahrişi sakinleştirir. Bu özelliği sebebiyle bebek ürünlerinde de kullanılmaktadır.

Yaşlanmanın en önemli nedenlerinden biri de, organizmadaki serbest etkinlik oranının artmasıdır. Allantoin’in tek başına deriye uygulanması sayesinde vücuttaki serbest etkinlik azalmakta ve yaşlanma etkileri de gecikmektedir.

İnsan derisinin dış yüzeyi koruyucu ve düzenleyici görevini yürütürken; aynı zamanda çok sayıda protein ve yağ sentezler. Sentezlenen bu protein ve yağlar, epidermisin dış kısmında doğal şekilde yer alır. Bu sürece “keratinizasyon” adı verilmiştir. Sürecin dengeleri alt üst olduğunda ihtiyaç fazlası keratin salgılanabilir ve bu yüzden koruyucunun yapısı değişebilir. Allantoin deri yüzeyi ile temas ederek çok fazla olan keratinin daha ince olmasını sağlar. Allantoin’in cildi yumuşatmasının arka planında yatan esas sebep budur.


Allantoin, cilt bakımı için üretilen birçok ürünün içerisinde de kullanılmaya başlanmıştır. Bilhassa vücut losyonları içerisinde yer alır. Bu ürünler haricinde vücut kremlerinde de yer alan madde; dudak nemlendirici kremlerde de kullanılır. Özellikle dudak bakım kremlerinin birçoğu Allantoin ile hazırlanmaktadır. Çatlak ve uçukları iyileştirici etkisi olan bu kremlerin özünde Allantoin’e benzer yapıda başka maddeler de bulunuyor.



ARGAN Yağı : Yetiştiği bölgede  '' Hayat Ağacı '' olarak tanınıyor. Unisco tarafından koruma altına alınmış  ağaç türüdür.  Argan ağacının çekirdeklerinden elde edilir. A ve E  vitaminleri bakımdan oldukça zenginir.İçeririğindeki vitaminler sayesinde cildi nemlendirir ve cildin su tutma kapasitesini artırır. Cilde çok iyi bakım yapar ve besler. Argan yağının, sebum azaltıcı etkileri vardır ve ciltteki sebum miktarını etkin bir şekilde düzenleyebilir. Bu sayede birkaç farklı akne türü tedavi edilebilir ve daha yumuşak ve pürüzsüz bir cilt dokusu ortaya çıkabilir.

 Argan yağında bulunan antioksidanlar  ile yaraların iyileşme sürecini hızlandırır.Atopik dermetit kaşıntılı kızarıklıklarla kendini belli eden yaygın bir cilt hastalığıdır. Araştırmalar, etkilenen bölgelere argan yağı sürülerek, semptomların tedavi edilebileceğini göstermiştir. Argan yağındaki E vitamini ile antienflamatuar özellikler birlikte atopik dermatit üzerinde yatıştırıcı bir etki sağlayabilir. Yapılan bir çalışmada, dermatitli hastalara plasebo ve argan yağında da bol miktarda bulunan E vitamini verilmiştir. Araştırmacılar, E vitamini verilen katılımcılarda dermatit semptomlarının önemli derecede azaldığını tespit etmişlerdir.



BAL ÖZÜ : Cilde canlılık ve parlaklık kazandırır, iyi bir nemlendiricidir. Sivilce ve izlerine karşı etkilidir.

Erken yaşlanma izlerine karşı etkilidir. Cilt lekelerini ve güneş yanıklarını karşı etkilidir. Peeling etkisi olan cilt lekelerini kısa sürede geçirir. Bal cildi ölü hücrelerden arındırır.


Yeni hücre oluşumunu destekler.Her cilt tipine uygun olan bal kuru cildi nemlendirirken yağlı cildin yağ dengesini sağlar.Yıpranmış cildin kendini hızlı şekilde yenilemesini sağlar.




ZEYTİN YAĞI  : Gözenekleri temizler, cildi nemlendirir , yumuşatır. İçerdiği bitkisel yağlar ve E, D, K, vitaminleri açısından zenginliği sayesinde antioksidan özelliği vardır. Cildi yatıştırır, rahatlatır.


HİNDİSTAN GRANÜL : Hassas sürtünme özelliği ile ciltteki ölü hücreleri temizler ve cildi pürüzsüzleştirir, yaygın ifadeyle peeling etki yapar. Gözenekleri temizler ve cildin hava almasına yardımcı olur.



ÇİNKO : İyi bir antioksidan olan çinko cildin sağlıklı kalmasında kritik bir rol oynar. Çinko zararlı güneş ışınlarına karşı cildi korur, yara iyileşmesini arttırır. Sivilce ve akne tedavisinde oldukça etkili bir mineraldir.



ÜRÜN KULLANIMI


İki kullanım alternatifi ile sunulan Dermokil 7 Etkili Cilt Bakım Kürünü;

isterseniz günlük olarak yüzünüze dairesel hareketlerle uygulayınız ve beklemeden su ile durulayınız;


ya da haftada 2-3 kez cildinize dairesel hareketler ile uygulayıp 5-10 dakika kadar bekletiniz ve su ile durulayınız.



UYARILAR



Harici kullanım içindir. Göz ile temas ettirmeyiniz. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza ediniz.




T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.