GERİ

21716-RENKSIZ Dermokil Sıvı Saç Kremi Üçlü Bakım Kürü

Kdv Dahil
83,99 TL
Bedeninizi Seçin:
Beden Tablosu

STD

Stndart
Sepetinize beden eklenecek.

Ürün Özellikleri


ÖZELLİKLERİ


Kimyasal işlem görmüş veya zamanla yıpranmış saçlarda şampuanlama ve durulama bazen yeterli olmayabilir. Sıvı saç kürü saç teli üzerinde koruyucu ince bir film tabakası oluşturarak kimyasal işlemler, fön, tarama rüzgar ve güneş gibi dış etkenlere karşı koruma sağlar. Sıvı saç kremi uygulanmış saçlar daha kolay ve yıpranmadan taranıp şekil alırken elektriklenme ve uçuşmada önlenmiş olur.

Tüm saç tipleri için uygun olarak geliştirilmiştir. Saçı yumuşatarak kolay şekil almasını sağlar.  İçerisindeki bitkisel keratin, ve B5 vitamini ile saçı besler ve güçlendirir. Uzun saçlarda saçın dolaşmasını önler. Saçın kimyasal işlemler, fön, tarama, rüzgar ve güneş gibi yıpratıcı etkilere karşı dirençli olmasını sağlar. Silikon içermez, yumuşatma ve kolay tarama etkileri doğal içerikleri sayesinde gerçekleşir. Durulanmaz. Yoğun Bitkisel keratin ile onarıcı. Silikon içermeyen yapısı ile kolay tarama özelliği. Provitamin B5 içeriği ile besleyici. Yağlandırmaz ve yapışkan  bir his bırakmaz. Su bazlıdır.

  

ANA İÇERİKLER


Fitokeratin (Phytokeratin) : Phytokeratin (Bitkisel Keratin); Mısır, buğday ve soya amino asitlerinin karışımından oluşur. Saçın kaybettiği aminoasitleri saça geri kazandırarak saçı nemlendirir, besler ve güçlendirir. Saça hacim ve parlaklık kazandırır. Etkinlik testlerinde, (kimyasal işlem görerek) yıpratılmış saçı güçlendirerek esnekliğini ve kırılmaya karşı dayanıklılığını arttırdığı kanıtlanmıştır. Hatta saçın kırılmaya karşı dayanıklılığı kimyasal işlem görmeden öncekinin bile üstüne çıkmıştır. 



B5 vitamini : B5 Vitamini (Panthenol); İyileştirme özelliğindedir, yara iyileştirme özelliğine dair bilimsel çalışmaları vardır.  Cilt tahrişlerine, iritasyona karşı etkilidir, koruyucu bariyer görevi yapar.

Cildin yenilenmesine katkı sağladığı gibi saç üzerinde de benzer etkileri vardır.  Çok iyi bir nemlendiricidir. Saçın yumuşaklığını ve elastikiyetini korur.           


ÜRÜN KULLANIMI


Her yıkamadan sonra nemli saça spreylenerek uygulanır. Durulama gerektirmez.


UYARILAR


Göz ile temasından kaçınınız.


T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.