GERİ
SAATLİK İNDİRİM

21712-RENKSIZ Ayak Maskesi

Kdv Dahil
95,99 TL
Bedeninizi Seçin:
Beden Tablosu

STD

Stndart
Sepetinize beden eklenecek.

Ürün Özellikleri



ÖZELLİKLERİ



Dermokil Kenevir Yağlı Ayak Maskesi, yıpranmış ayaklar ve topuk çatlaklarına karşı özel olarak geliştirilmiştir. Kil ve doğal granüller yardımıyla cildi temizler ve arındırır. Kenevir yağı ve doğal nemlendiriciler ile mükemmel bakım sağlar. İlk kullanımdan itibaren yumuşak ve pürüzsüz bir görünüm kazandırır.  Mucizevi kil ve aromatik kenevir tohumu yağının mükemmel birlikteliği ayak bakımında buluşarak topuk çatlaklarına karşı etkili çözüm  sunar.Etki mekanizması şu şekildedir

1. Peeling etki: İçeriğindeki mikro yapıdaki doğal zeytin granülleri ile ciltteki ölü hücreleri uzaklaştırır. Masaj keyfi sağlar.

2. Temizleme: Doğal kil içeriği ile ayaklarınızda temizliği sağlar.

3. Nemlendirme:  Bitkisel gliserin ile cildinizin kaybettiği nemi geri kazandırır.

4. İpeksi dokunuş ve ışıltılı görünüm: Susam yağı, zeytin yağı, jojoba yağı ile zenginleştirilmiş doğal bileşenleri ile ayaklarınızı yumuşatır, besler; daha parlak görünüm ve ipeksi bir dokunuş  sağlar.

5. Onarım : Kenevir yağı, E vitamini ve D-panthenol ile ayaklarınıza  derinlemesine nüfus eder,   hücrelerin yenilenmesini hızlandırarak;  pul pul görünümlü, çatlak topuklu ve yıpranmış ayakların görünümünü iyileştirir.

6. Kötü Kokuları Giderme: içeriğindeki hoş kokulu lavanta yağı ve hoş parfüm kokusu ile ayaktaki kötü kokuları uzaklaştırır.

ANA İÇERİKLER


KENEVİR YAĞI  : Kenevir insanlık tarihinin en eski şifalı bitkileri arasında gösterilmektedir.  İnşaat, tekstil, medikal ve kozmetik gibi birçok farklı  alanlarda kullanılmaktadır. Kenevir yağı içeriğinde yüksek miktarda bulunan omega 6 / omega 3 ve linoleik asit , oleik asit , potasyum, sodyum, magnezyum, E vitamini, kalsiyum, çinko ve demir bakımından oldukça zengindir. Bu nedenle cildi çok iyi besleyici özellliği bulunmaktadır. İçeriğindeki linolenik asit ile yaşlanma karşıtı etki gösterir.  Hassas ciltlerdeki egzama ve kuruluğu ve kızarıklığı  yatıştırır;  kas gevşetici ,  ağrı kesici özelliğine  vurgu yapılan bilimsel makaleler bulunmaktadır.


KİL : Tek başına veya diğer maddelerle karışık olarak kullanılan kil, her tür cildi temizler, sıkılaştırır ve besler, toksinleri cildin en derin tabakalarından dışarı çıkarır, çok amaçlı ve kullanımı son derece basittir. Kil cilt bakımında çok yönlü bir maddedir. Derin bir temizleyici olarak kil emme özelliği sebebiyle ciltte ve gözeneklerde biriken fazla yağı ve kiri epidermisin derinliklerinden çıkarır. Besleyici olarak kil, sağlıklı cildin devamlılığı için önemlidir. Temizleyici ve sıkılaştırıcı olarak etkilidir, ölü hücreleri peeling özelliği ile ciltten uzaklaştırır. Terapi kil, aynı zamanda antiseptik, anti iltihabik ve analjeziktir.



ZEYTİN YAĞI :  Zeytin yağı, bitkisel protein, yağ, A, C, E vitaminleri ile kalsiyum, fosfor, kükürt, klor, magnezyum mineralleri içerir. Kırışık önleyici ve yaşlanma etkilerini azaltıcı özellikleri vardır. Cildi koruyucu ve nemlendiricidir.



JOJOBA YAĞI  : E vitamini bakımından da zengin olan bu yağ, günümüzdeyse güzellik sektörünün vazgeçilmezleri arasında gösterilmektedir. Jojoba yağı, mükemmel bir nemlendiricidir. Ciltteki nem kaybını önler ve cildi besler.Antibakteriyel özelliğe sahiptir. Bu sayede ciltte bakteri ve mantar oluşumunun önüne geçer.İltihap önleyici özelliği sayesinde yaraları iyileştirmeye yardımcı olur.Cildin kendi yağı ile büyük benzerlik gösterir. Bu sayede kuru, karma veya yağlı ciltler üzerinde olumlu etkilere sahiptir.

E VİTAMİNİ  : Cildin iyileşmesini sağlar. E vitamini ciltte oluşabilen yanık, yara izlerinin azalmasına destek olur.E vitamininin faydalarından biri de antioksidan özelliğidir. Zararlı serbest radikalleri nötralize etmeye yardımcı olur ve antioksidan faydası sayesinde siyah nokta önleyen sebum (yağ) oksidasyonunu engelleyebilir.Çevre etkisine maruz kalmış cilde bakım yapar; kirlilik ve güneş hasarı kaynaklı tahrişten sonra yatışmasını sağlar.Ciltteki nemi korur.Ciltteki ince çizgi, kırışıklık görünümü ve sıkılık kaybını azaltır.


D-PANTHENOL( VİTAMİN B5)  : Güçlü bir nemlendiricidir. Saç, tırnak ve cildin yoğun nemlendirilmesi amacıyla kullanılır.Cildin elastikiyetini arttırır. Kolajen dokuyu uyararak yaşlanma önleyici etkiler gösterir. Daha dolgun ve genç bir cilt oluşumuna destek olur.Özellikle çok fazla bulaşık yıkama ya da temizlik yapan kadınların ellerinde oluşan çatlamalara karşı kullanılabilen bu vitamin, ciltteki kuruma ve yaralanmaları önleyici özelliktedir. Ayrıca ciltte koruyucu bir bariyer tabaka oluşturur.


SUSAM YAĞI  : İçeriğinde; A vitamini, B kompleks vitaminleri, E vitamini, bakır, çinko, magnezyum, kalsiyum ve fosfor bulunmaktadır.Egzama ve sedef gibi cildin kurumasına neden olan rahatsızlıkların azaltılmasında kullanılmaktadır.Cilde çabuk nüfuz etmesinden etkisini kısa sürede göstererek, cildi nemlendirerek yumuşamasını sağlar.‘Sesamol’ adlı güçlü bir antioksidan içermektedir. Cildin yaşlanmasına neden olan serbest radikalleri engellemektedir ve kolajen, elastin seviyelerini korunmasına yardımcı olmaktadır.Yüksek oranda E vitamini içermesinde özellikle kuru cilt tipinin nemlendirilmesinde büyük rol oynamaktadır.

GLİSERİN : Çok iyi bir nemlendiricidir. Farma özellikli gliserin kullanılmaktadır. Cildi besleme ve yumuşatma, çatlak ve kurulukları giderme özelliğindedir.


LAVANTA YAĞI  : Harika bir kokuya sahip olan lavanta bitkisinden üretilen lavanta yağı   kaslarınızı rahatlatarak masaj etkisi sağlar. Zengin bir içeriğe sahip olan lavanta yağı, egzama, sedef ve akne sorununun cildinizde bıraktığı izlerin giderilmesinde de etkilidir.Cildi yumuşatır ve parlak görünmesini sağlar. Aynı zamanda lavanta yağı, yaraların ve yanıkların giderilmesinde de yardımcı olmaktadır.Lavanta yağı, içeriğinde bulunan maddeler sebebiyle çeşitli mantar enfeksiyonlarının giderilmesinde etkili olduğu bilinmektedir.

ÜRÜN KULLANIMI


Dermokil Kenevir Yağlı  Ayak Maskesi'ni bol miktarda ve masaj yaparak yediriniz. Maskenin cildinize etki etmesi için 15-20 dk boyunca patiğin içinde ayaklarınızı bekletiniz. Ilık suyla durulayınız. Pamuk ya da sünger kullanarak daha kolay yıkama sağlayabilirsiniz.


UYARILAR
Göz ile temas etmesini önleyiniz. Teması halinde bol suyla durulayınız. Çocukların ulaşamayacağı kuru ve temiz bir yerde saklayınız.Direkt güneş ışığından koruyunuz. Ayakta kesik ve yara varsa iyileştikten sonra uygulama yapınız. Maskenin yıkanarak temizlenmesinden sonra geçici bir kızarıklık olabilir, bu doğal bir etkidir. Şayet çok rahatsız ediciyse maskenin bekleme süresi kısaltılabilir. Uygulama yaptıktan sonra aşırı kaşıntı ve batma hissi oluyorsa bekletmeden yıkamanızı öneririz.

>

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.