GERİ
yenistory-bahar3.png (31 KB)

21269-RENKSIZ DERMOKIL 100 GR KATI SABUN KENEVIR TOHUMU

Kdv Dahil
47,99 TL
Bedeninizi Seçin:
Beden Tablosu

STD

Stndart
Sepetinize beden eklenecek.
Sepete Ekle

Ürün Özellikleri

"

ÖZELLİKLERİ

Kenevir tohumu yağında birçok vitamin ve mineraller bulunur. İçerdiği omega-6 yağ asidi olan gama linoleik asit cilt sağlığı için çok önemli olup iltihabi süreci de engeller ve sivilce - akne tedavisinde etkilidir. Kenevir tohumu yağı cildinizde doğal bir nemlendirici etki gösterir. Cildi besler, bir antioksidan olarak çalışır ve cildin yaşlanma belirtilerine karşı korunmasına yardımcı olur. İçeriğinde bulunan yüksek gliserin içeriği ile ciltte üstün nemlendirme performansına sahiptir. Cilt gözeneklerinin temizlenmesi, sebum seviyesinin dengelenmesi, aknelerin azaltılması, yaraların, yaşa bağlı lekelerin ve kırışıklıkların ortadan kaldırılmasına yardımcı olur. Derinlemesine temizlik sağlar.

 

ANA İÇERİKLER

 

GLİSERİN: Gliserin hassas cilde sahip kişiler için tercih edilen bir sabun bileşenidir.Cildi nemlendirir. Cildi besler,su dengesini korur, cilt kırışıklıklarını giderir,  yumuşak ve pürüzsüz bir görünüm verir, cildin zararlı UV ışınlarına karşı korunmasına yardımcı olur.

KENEVİR TOHUMU YAĞI: Tenin yapı taşlarını destekleyen içeriği sayesinde cildin nem oranının korunmasını sağlar. Ten esneyebildiği için, ince çizgi ve kırışıklıkların görünümü azaltmaya yardımcı olur. İltihaplanmalara iyi gelen bu yağ, ciltteki sivilce sorunu için kullanılır. Sivilceleri kurutmaya yardımcı olurken var olan lekelerin geçmesine de katkı sağlar.                                                                  İçerdiği omega yağ asitleri cildi yenilemeye destek olur.

 

 

 

ÜRÜN KULLANIMI

 

Saç, yüz ve ellerde her gün kullanıma uygundur. Sabunu  bir miktar su ile köpürterek cildinize uygulayınız , 2-3 dakika beklettikten sonra bol su ile durulayınız.

 

UYARILAR

 

Haricen Kullanılır. Hassas göz çevresi ile temasından kaçının. Temas halinde bol su ile yıkayın.

 

 

"
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.