GERİ

21264-RENKSIZ DERMOKIL 100 GR SABUN KECI SUTLU

Kdv Dahil
59,99 TL
Bedeninizi Seçin:
Beden Tablosu

STD

Stndart
Sepetinize beden eklenecek.

Ürün Özellikleri

"

ÖZELLİKLERİ

 

Keçi sütü sabunu cildi yıpratmadan ve herhangi bir yan etki bırakmadan derinlemesine temizlik sağlar. Cildin ihtiyacı olan nemi sağlayarak cildin daha canlı ve sağlıklı görünmesini desteklemektedir. Doğal keçi sütü sabunu, kimyasal içermediğinden cildin ph dengesini koruyarak alerjik herhangi bir tepkimeye yol açmadığı gibi sivilce ve yara izlerinin de iyileşmesine katkıda bulunmaktadır. Cilt, toz ve kirli havaya maruz kaldığından günlük olarak temizlenmesi gerekmektedir. Dermokil Keçi Sütü Sabunu, cildin günlük temizlik ihtiyacını karşılayarak toz ve kirden arınmasını sağlamaktadır. Cilt bakımının yanında saçlar için de oldukça sağlıklı olan keçi sütü sabunu saç derisinde meydana gelen bakterilerin temizlenmesini sağlayarak saç dökülmelerinin azalmasına yardımcı olur.

 

 

 

ANA İÇERİKLER

 

KİL : Tek başına veya diğer maddelerle karışık olarak kullanılan kil, her tür cildi temizler, sıkılaştırır ve besler, toksinleri cildin en derin tabakalarından dışarı çıkarır, çok amaçlı ve kullanımı son derece basittir. Kil cilt bakımında çok yönlü bir maddedir. Derin bir temizleyici olarak kil emme özelliği sebebiyle ciltte ve gözeneklerde biriken fazla yağı ve kiri epidermisin derinliklerinden çıkarır. Besleyici olarak kil, sağlıklı cildin devamlılığı için önemlidir. Temizleyici ve sıkılaştırıcı olarak etkilidir, ölü hücreleri peeling özelliği ile ciltten uzaklaştırır. Terapi kil, aynı zamanda antiseptik, anti iltihabik ve analjeziktir.

GLİSERİN : Çok iyi bir nemlendiricidir. Farma özellikli gliserin kullanılmaktadır. Cildi besleme ve yumuşatma, çatlak ve kurulukları giderme özelliğindedir.

 KEÇİ SÜTÜ EXTRAKTI : Keçi sütü nemlendirici etkisiyle cildi rahatlatır, sivilce ve siyah nokta oluşumunu önler. Egzama ve mantar sorunlarına karşı kullanılır. Vücudun pH seviyesini dengelemeye yardımcı olur. Hassas cilde sahip olanlar gönül rahatlığıyla kullanabilir. Keçi sütü sabunu cildinizi tahriş etmez. Ciltteki enfeksiyonların hızlıca iyileşmesini sağlar.İçeriğindeki selenyum sayesinde cildi güneşin zararlı UV ışınlarından korur.

 

 

 

ÜRÜN KULLANIMI

 

Saç, yüz ve ellerde her gün kullanıma uygundur. Sabunu  bir miktar su ile köpürterek cildinize uygulayınız , 2-3 dakika beklettikten sonra bol su ile durulayınız.

 

 

UYARILAR

 

Haricen Kullanılır. Hassas göz çevresi ile temasından kaçının. Temas halinde bol su ile yıkayın.

 

 

"
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.