GERİ

21259-RENKSIZ DERMOKIL 15 ML AKNEJENIK CILTLER ICIN SIYAH NOKTA VE PURUZ KARSITI MASKE

Kdv Dahil
17,99 TL
Bedeninizi Seçin:
Beden Tablosu

STD

Stndart
Sepetinize beden eklenecek.
Sepete Ekle

Ürün Özellikleri

"

ÖZELLİKLERİ

 

Özel sarı kil formülü ciltteki sebum miktarının artışına bağlı olarak oluşan sivilce ve siyah noktalara karşı geliştirilmiştir.İçeriğindeki nar özü ve salisilik asitle ölü deriyi uzaklaştırarak cildin nefes almasını sağlar. İçeriğindeki özel aktifler sayesinde derinlemesine temizlik sağlar.

 

 

ANA İÇERİKLER

 

KİL Kilin literatürde iyileştirici özelliği bulunmaktadır, kolojen sentezini uyarma özelliği vardır. Her tür cildi temizler, sıkılaştırır ve besler, toksinleri cildin en derin tabakalarından dışarı çıkarır, kil cilt bakımında çok yönlü bir maddedir. Derin bir temizleyici olarak kil emme özelliği sebebiyle ciltte ve gözeneklerde biriken fazla yağı ve kiri epidermisin derinliklerinden çıkarır. Besleyici olarak kil, sağlıklı cildin devamlılığı için önemlidir. Temizleyici ve sıkılaştırıcı olarak etkilidir, ölü hücreleri peeling özelliği ile ciltten uzaklaştırır.
Çeşitli mikro organizmalara karşı aktif olduğu bilimsel olarak ispatlanmış bir antiseptiktir. Kil minerallerinin sadece güzellik ve temizlik için değil, cilt hastalıkları içinde kullanıldığı bilinmekte olup selülit, pişik ve ciltteki çeşitli yaralar için faydalı olduğu da belirlenmiştir. Cildin içindeki sıvı mekanizmasını düzenlemeye yardım ederek iyileşmeyi ve yeniden yapılanmayı hızlandırır, sebum fazlalıklarını ciltten uzaklaştırır.

SALİSİLİK ASİT : Ölü deriyi uzaklaştırarak cildin nefes almasını sağlar

NAR ÖZÜ : Nemlendirme, canlılık ve parlaklık.
Omega 3 ve 6 yağ asitleri içerir. Cilt yenileyici özelliği sayesinde yaşlanma etkilerini geciktirir.Antioksidan özelliği ile cildi arındırır. Yara iyileştirici ve sivilcelere karşı etkili
B5 ve c vitaminleri açısından zengindir.

GLİSERİN : Cildi nemlendirir. Farma kalite gliserin kullanılmıştır.

ALLANTOİN : Yatıştırıcı ve ciltte koruyucu özelliği vardır. Cilt tahrişlerinin iyileşmesine yardımcı olur.

 

 

 

ÜRÜN KULLANIMI

 

Temiz yüze bir tabaka halinde tatbik edilmeli, göz ve çevresi bu uygulamadan korunmalıdır. Yüze uygulandıktan yaklaşık 10 dk sonra ılık su ile yıkanıp cilt temizlenmelidir. Bu uygulama cilt ihtiyacına göre haftada 2-3 defa tekrarlanabilir.

 

UYARILAR

 

Maskenin yıkanarak temizlenmesinden sonra geçici bir kısarıklık olabilir. Bu doğal bir etkidir. Şayet çok rahatsız ediciyse maskenin bekleme süresi kısaltılabilir. Uygulama yaptıktan sonra batma ve kaşıntı oluyorsa bekletmeden yıkamanızı öneririz.Maske göze temas ederse bol su ile yıkayınız.

 

 

"
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.