GERİ

21258-RENKSIZ DERMOKIL 15 ML GOZ CEVRESI BAKIM KREMI

Kdv Dahil
107,99 TL
Bedeninizi Seçin:
Beden Tablosu

STD

Stndart
Sepetinize beden eklenecek.

Ürün Özellikleri

"

ÖZELLİKLERİ

 

Aminoasit karışımlı özel formülü ile ince cizgi oluşumunu önlemeye yardımcı olur. Cilt yapısı ile çok uyumlu olduğu için mükemmel nemlendirme sağlar. Bu sayede cilt ihtiyacı olan nemi doğal yöntemlerle karşıladığı için zamanla oluşabilecek kırışıklık, cilt kurumaları ve pullanma gibi sorunlara karşı etkilidir.

 

ANA İÇERİKLER

 

KİL : Tek başına veya diğer maddelerle karışık olarak kullanılan kil, her tür cildi temizler, sıkılaştırır ve besler, toksinleri cildin en derin tabakalarından dışarı çıkarır, çok amaçlı ve kullanımı son derece basittir. Kil cilt bakımında çok yönlü bir maddedir. Derin bir temizleyici olarak kil emme özelliği sebebiyle ciltte ve gözeneklerde biriken fazla yağı ve kiri epidermisin derinliklerinden çıkarır. Besleyici olarak kil, sağlıklı cildin devamlılığı için önemlidir. Temizleyici ve sıkılaştırıcı olarak etkilidir, ölü hücreleri peeling özelliği ile ciltten uzaklaştırır. Terapi kil, aynı zamanda antiseptik, anti iltihabik ve analjeziktir.

GLİSERİN : Çok iyi bir nemlendiricidir. Farma özellikli gliserin kullanılmaktadır. Cildi besleme ve yumuşatma, çatlak ve kurulukları giderme özelliğindedir.

VİTAMİN B5 : İyileştirme özelliği vardır, cilt tahrişlerine karşı koruyucu bariyer görevi yapar. Cildin yenilenmesine katkı sağlar. Vitamin B5 özellikle cildin yorulduğu, yıprandığı kimyasal peeling benzeri uygulamalardan sonra cilde bakım ve besleme amacı ile kullanılır. Cildin su kaybını önlemeye yardımcıdır.

VİTAMİN E : E vitamini bir antioksidandır. Cilt üzerinde iltihap giderici etkileri vardır. Cildi koruyucu özelliktedir, yıpranan cildi onarır, nemlendirir, yumuşak ve pürüzsüz olmasını sağlar.

 

LAUROYL LYSİNE : Cilde çok yumuşak, soft ve ipeksi bir his verir. Kırışıklıkların görünümünü düzenler.

SODYUM PCA : Doğal nemlendirme faktörü olarak bilinir. Mükemmel nemlendirme özelliği ile kırışıklıkların oluşmasını önleyerek cildin taze görünmesini sağlar.

 

ÜRÜN KULLANIMI

 

Sabah ve akşam hafif masaj hareketleri ile göz çevresine uygulayınız.

 

UYARILAR

 

Harici kullanım içindir. Göz ile temas ettirmeyiniz. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza ediniz.

 

 

 

 

"
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.