GERİ
SAATLİK İNDİRİM

21731-RENKSIZ DERMOKİL Anti-Spot Leke Kremi 60 ml

Kdv Dahil
239,99 TL
Bedeninizi Seçin:
Beden Tablosu

STD

Stndart
Sepetinize beden eklenecek.

Ürün Özellikleri



ÖZELLİKLERİ



Dermokil leke kremi, içeriğindeki özel aktifler sayesinde düzenli kullanıldığında koyu lekelere karşı etkilidir. 30 SPF UV koruma sayesinde güneş nedeniyle oluşabilecek koyulaşmaları önler. Üründe leke giderilmesini sağlayan aktif kullanılmıştır.Pea (bezelye çeşidi) ekstrakt ve sukroz dilaurate bileşimi bir aktiftir. Cilt beyazlatıcı özelliği bulunur. Melanin inhibisyonu sağlar. Renklenme önleyidir. Hammaddenin in vitro ve in vivo çalışmaları yapılmıştır. Diğer hammadde ise ; Alpha Arbutin;bilinen bir cilt beyazlatıcı aktiftir. Cilt tonunu açar. Özellikle UV maruziyetlerinden oluşan cilt koyulukları ve çilde etkilidir.Üründe kullanılan diğer bir hammadde ise   30 SPF korumayı sağlayan aktiftir. Bu aktif,  global pazarda en çok kullanılan üç güneş filtresi-kimyasal isimleriyle; Ethylhexyl Methoxycinnamate, Octocrylene ve Butyl methoxydibenzoylmethane’ın özel bir enkapsülasyon teknolojisi ile stabilize ve disperse hale getirilmiş şeklidir. Bu enkapsülasyon tekniği neticesinde, güneş filtreleri yüksek performanslarını uzun süre korurken, ürünün SPF değerinin güvenilir ve tutarlı bir şekilde ölçümlenmesini sağlamaktadır.Yapılan invitro ve invo çalışmalarında   8 saat kadar koruyucu özelliğinde hiç bir farklılık görülmemiştir. 30 SPF UV koruma sayesinde güneş nedeniyle oluşabilecek cilt koyulaşmasını engeller. El, göz çevresi hariç yüz ve boyun bölgesinde kullanılabilir.Dermokil Leke  Kremi içerdiğiözel aktifler sayesinde güneş lekeleri, yaşlılık lekeleri, doğum lekeleri ve sivilce lekelerinde etkilidir.30 SPF  güneş koruyucu içerir.Ürünün içeriğindeki  hammaddelerin test sonuçları 8 hafta süre ve günde iki kez kullanım periyoduyla alınmıştır.Tüm cilt tipleri için geliştirilmiştir. Yağlı değildir. Boya içermez. Parapen içermez. Hidrokinon içermez.Cildin üst katmanını soyarak leke gidermez. İçerisindeki aktif melanin etki oluşumuna etki ederek leke önleyici ve giderici etki yapar.Bu nedenle yaz veya kış her mevsim kullanılabilir. Ürünü kullandıktan sonra güneşe çıkmakta bir sakınca yoktur. Yalnızca güneş leke oluşumunu tetiklediği için  Uv faktör içersede lekeli ciltler güneşten mümkün olduğunca korunmalıdır.



ANA İÇERİKLER


Kil : İçeriğindeki magnezyum, kalsiyum, potasyum, silisyum gibi mineraller sayesinde yıpranan ciltlerde mineral desteği sağlar. Cildin sağlık kazanmasına yardımcı olur.


Ethylhexyl Methoxycinnamate, Octocrylene ve Butyl methoxydibenzoylmethane : Geniş spektrumlu UV ışınlarına karşı  üçlü kombinasyonlu bir filtredir



Pea (bezelye çeşidi) ekstrakt ve sukroz dilaurate bileşimi : Cilt beyazlatıcı özelliği bulunur. Melanin inhibisyonu sağlar. Renklenme önleyici.



Alpha Arbutin : Bilinen bir cilt beyazlatıcı aktiftir. Cilt tonunu açar. Özellikle UV maruziyetlerinden oluşan cilt koyulukları ve çilde etkilidir.


ÜRÜN KULLANIMI


Sabah ve akşam olmak üzere günde 2 defa temiz yüze masaj hareketleri ile uygulayınız.


UYARILAR



Çocuklardan uzak temiz ve kuru bir yerde direkt güneş ışığından uzak olarak muhafaza ediniz. Göz ve çevresi ile temas ettirmeyiniz. Teması halinde bol suyla yıkayınız. Güneşe çıkmadan en az 30 dakika önce cildinize sürünüz. Güneşten koruyucu ürün kullanıldığında dahi güneşte uzun süre kalmayınız.


T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.