GERİ

21722-RENKSIZ DERMOKİL Sen de Kat Kendi Maskeni Kendin Yap Kömürlü Kil Maskesi 220 ml

Kdv Dahil
83,99 TL
Bedeninizi Seçin:
Beden Tablosu

STD

Stndart
Sepetinize beden eklenecek.
Sepete Ekle

Ürün Özellikleri



ÖZELLİKLERİ


Sen de kat kendin yap kömürlü kil maskesi kil,kömür, özel katkıları ve uygulama şekli ile etkili ve doğal bir bakım sağlar. Doğal peeling ve absorbsiyon etkisi ile ciltte derin temizlik sağlar. Yağ, kir ve ölü hücre arındırıcı özelliği vardır. Tıkalı gözenekleri açar ve cildin nefes almasını sağlar. Zengin mineral kaynağı ile cilt için çok iyi bir mineral destektir. Detoks etkisi sağlar.

ANA İÇERİKLER


KİL : Tek başına veya diğer maddelerle karışık olarak kullanılan kil, her tür cildi temizler, sıkılaştırır ve besler, toksinleri cildin en derin tabakalarından dışarı çıkarır, çok amaçlı ve kullanımı son derece basittir. Kil cilt bakımında çok yönlü bir maddedir. Derin bir temizleyici olarak kil emme özelliği sebebiyle ciltte ve gözeneklerde biriken fazla yağı ve kiri epidermisin derinliklerinden çıkarır. Besleyici olarak kil, sağlıklı cildin devamlılığı için önemlidir. Temizleyici ve sıkılaştırıcı olarak etkilidir, ölü hücreleri peeling özelliği ile ciltten uzaklaştırır. Terapi kil, aynı zamanda antiseptik, anti iltihabik ve analjeziktir.



GLİSERİN : Çok iyi bir nemlendiricidir. Farma özellikli gliserin kullanılmaktadır. Cildi besleme ve yumuşatma, çatlak ve kurulukları giderme özelliğindedir.





CALENDULA YAĞI : Calendula Yğı; Küçük cilt yaralarını iyileştirici ve yatıştırıcı özelliği vardır. Antienflamatuar (iltihap önleyici)özelliği vardır. Kuru ciltler için, çatlak ve kurumalara karşı etkilidir.



BAMBU KÖMÜR : Bambu çok hızlı büyüyen bir ağaç olması ile bilinir ve kesilen köklerinden tekrar büyümeye devam eder. Beş yaşını aşmamış bambu ağaçlarının düşük oksijen ile yakılması sonucunda elde edilen bambu kömürü sürdürülebilir bir kaynaktır. Cilt Bakımında Bambu kömürünun yüksek adsorpsiyon kapasitesi sayesinde gözeneklerin küçültülmesi, akne ve akne yaralarının tedavisi, beyaz ve siyah noktaların giderilmesi ve aynı zamanda detoks peeling canlandırıcı etkileri nedeni ile cilt bakımında yaygın olarak kullanılmaktadır.



ÜRÜN KULLANIMI


Belirtilen miktarda malzemeler metal olmayan bir kapta macun kıvamına gelene kadar karıştırılır. Göz ve dudak çevresi hariç yüz ve boyun bölgesine, el veya fırça yardımıyla ince bir tabaka halinde uygulanır. Ilık su ile durulanır. Sadece T bölgesi, burun veya alın gibi bölgesel uygulama yapılabilir. İhtiyaca göre maske uygulamasından sonra nemlendirici kullanılabilir.


UYARILAR

Hazırladığınız karışımları bekletmeden taze olarak kullanınız.

Maskenin yıkanarak temizlenmesinden sonra geçici bir kızarıklık olabilir, bu doğal bir etkidir. Şayet çok rahatsız ediciyse maskenin bekleme süresi kısaltılabilir.

Uygulama yaptıktan sonra aşırı kaşıntı ve batma hissi oluyorsa bekletmeden yıkamanızı öneririz. Maske göze temas ederse bol su ile yıkayınız.

Çocukların ulaşamayacağı, serin ve kuru yerde ağzı kapalı olarak muhafaza ediniz.

Beklemiş karışımları kullanmayınız.


T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.