GERİ
yenistory-bahar3.png (31 KB)

21266-RENKSIZ DERMOKIL 100 GR SABUN GUL OZLU

Kdv Dahil
47,99 TL
Bedeninizi Seçin:
Beden Tablosu

STD

Stndart
Sepetinize beden eklenecek.
Sepete Ekle

Ürün Özellikleri

"

ÖZELLİKLERİ

 

Dermokil Gül Sabunu ,gül suyu ile cildinizi temizlerken aynı zamanda gözeneklerinizi sıkılaştırır. Gül sabununun içinde bulunan saf yağ özleri ve gliserin, besleyiciliğini inanılmaz şekilde arttırmaya devam eder.  Lekeli ciltler için etkili  olan bu sabun 2 ay süre ile düzenli yıkandığında,lekelerin %70 ‘nin azalmasına katkıda bulunur. Bu konuda aceleci olmamanız ve sabırlı davranmanız gerekir. Yüzün sabah uyanırken ve gece uykusuna geçmeden temizlenmesi daha etkili olur. Sabahları gül sabunu ile yıkanan cilt, ölü hücreleri dışa atar ve bakterinin azalmasını sağlar. Deriye nüfus eden  akne ve yağ bezeleri azalmaya başlar. Havlu kullanımında ise,havlunun doğru seçim olması ve cilde baskı uygulamadan ,yüzün kurutulması gerekir. Yüz hassas olduğundan,sert baskılara dayanamayıp çeşitli reaksiyonların ve alerjilerin oluşumuna zemin hazırlayabilir. Bu nedenle sabun kullanımı ne kadar önemli ise havlu tercihi de bir o kadar önem taşımaktadır.

 

 

ANA İÇERİKLER

 

GLİSERİN: Gliserin hassas cilde sahip kişiler için tercih edilen bir sabun bileşenidir.Cildi nemlendirir. Cildi besler,su dengesini korur, cilt kırışıklıklarını giderir,  yumuşak ve pürüzsüz bir görünüm verir, cildin zararlı UV ışınlarına karşı korunmasına yardımcı olur.

 

GÜL SUYU: Ciltte oluşabilecek ve mevcut olan iltihaplı durumlar ile mücadele eder. Tıkanmış gözenekleri açarak, cildin üst tabakasında bulunan zemini temizler. Düzenli olarak kullanıldığında akne ve sivilce oluşumunu önler.  Cildin alt katmanlarına inerek oluşan yağ ve kiri temizler tekrar oluşmasını önler.  

BİBERİYE ÖZÜ VE BİTKİSEL YAĞLAR: Cilt kuruluğuna iyi gelir, kan dolaşımını artırır, cilt tonunun eşitlenmesine yardımcı olur.  Aynı zamanda Saç köklerini güçlendirip saç dökülmesini durdurur ve saç beyazlamasını yavaşlatır.

 

 

 

ÜRÜN KULLANIMI

Saç, yüz ve ellerde her gün kullanıma uygundur. Sabunu  bir miktar su ile köpürterek cildinize uygulayınız , 2-3 dakika beklettikten sonra bol su ile durulayınız.

 

UYARILAR

 

Haricen Kullanılır. Hassas göz çevresi ile temasından kaçının. Temas halinde bol su ile yıkayın.

 

 

"
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.