GERİ
yenistory-bahar3.png (31 KB)

21265-RENKSIZ DERMOKIL 100 GR SABUN AVOKADO YAGLI

Kdv Dahil
47,99 TL
Bedeninizi Seçin:
Beden Tablosu

STD

Stndart
Sepetinize beden eklenecek.
Sepete Ekle

Ürün Özellikleri

"

ÖZELLİKLERİ

Dermokil Avokado Sabunu,  protein ve mikrobesinler açısından zengin avokado yağı ve formülünde bulunan E vitamini desteği ile cilt kuruluğunu önlerken, cildi besler.  Anında serinletici etkisi ile ciltteki pürüzlerin giderilmesine, fazla yağın emilimine ve lekeli görünümün hafiflemesine yardımcı olur. Cildinizdeki lekeleri ve fazla yağlanmayı, gözle görülür sonuçlar elde etmenize yardımcı olur.Cildi derinlemesine temizler,besler ve onarır.

 

 

ANA İÇERİKLER

 

GLİSERİN: Gliserin, cildi uzun süre nemli tutar ve her an yumuşacık olmasını sağlar. Cilde nem terapisi uygulayan gliserin, ince kırışıkların görünümünü azaltır ve yaşlanma belirtileriyle savaşır.
Güneşin zararlı ışınlarına karşı yüzü korur. Tenin pH dengesini korur ve böylece cilt tonunu eşitler, yüzü pürüzsüzleştirir.

 

E VİTAMİNİ: Saç ve cilt sağlığı için çok önemli bir vitamin ve antioksidan olan E vitamini saça ve cilde yoğun nem vererek  besler ve onarır. Ciltteki ince çizgi, kırışıklık görünümü ve sıkılık kaybını azaltır. Cilt tonunun aydınlanmasını sağlar. Cilt sağlığını desteklemeye yardımcı olur.
Cildin koruyucu bariyerini güçlendirmeye destek olur. Böylece cilt bariyerinde oluşan, cildin kurumasından, sıkılığını kaybetmesinden kaynaklanan küçük çatlakların kapanmasına destek olur. Ciltteki nemi korur. Cilt hücreleri arasında uzun süreli nem tutuşu sağlar.E vitamini ciltte oluşabilen yanık, yara izlerinin azalmasına destek olur.

AVOKADO ÖZÜ: Avokadonun içerisinde yer alan sağlıklı yağlar cildinizin nemlenmesine fayda sağlar. Bu yağlar cildinizde bulunan doğal yağlar ile uyuşmaktadır. Bu sebeple de cildinizi besler ve onarıcı etki sağlar.Avokado'nun içerdiği faydalı içeriklerden biri de K Vitaminidir. Bu vitamin cilt altındaki mikro kan dolaşımını destekleyen ve ciltte biriken ödemin atılmasını sağlar.Aynı zamanda yara ve sivilce izlerinin de iyileşmesini hızlandırırak cildi onarır. Aynı zamanda içerdiği mineral ve vitamin sayesinde saç köklerini besler.

 

 

 

 

ÜRÜN KULLANIMI

 

Saç, yüz ve ellerde her gün kullanıma uygundur. Sabunu  bir miktar su ile köpürterek cildinize uygulayınız , 2-3 dakika beklettikten sonra bol su ile durulayınız.

 

UYARILAR

 

Haricen Kullanılır. Hassas göz çevresi ile temasından kaçının. Temas halinde bol su ile yıkayın.

 

 

"
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.