GERİ

21263-RENKSIZ DERMOKIL 100 GR SABUN KOMURLU DETOX

Kdv Dahil
26,39 TL
Bedeninizi Seçin:
Beden Tablosu

STD

Stndart
Sepetinize beden eklenecek.

Ürün Özellikleri

ÖZELLİKLERİ

Aktif Kömürlü Sabunun Faydaları içeriğinde insan sağlığına zarar veren hiçbir katkı maddesi bulunmayan aktif kömürlü sabunun faydaları çok yönlüdür. Özellikle sedef hastalığının semptomlarının azaltılmasında hayli başarılı etkiler sunmaktadır. Sedef hastalığı olan kimseler, bu sabunu güvenle tüm vücutlarında kullanabilirler. Bilindiği üzere sedef, bazen saç derisinde de görülmektedir. Bu ürün, saç ve saç derisinde de kullanılabilir. Saçların daha parlak ve canlı olmasını sağlayan ürün, aynı zamanda egzama ve mantar hastalıklarında da iyi sonuçlar vermektedir.Yağlı cilt tipleri, özel bir bakımı gerektirmektedir. Bu cilt tiplerinin meydana getirdiği fazla yağın temizlenmesi, cildin daha sağlıklı görünmesini sağlamaktadır. Ancak bu temizliğin PH değeri, insan cildine en yakın olan ürünlerle yapılması önerilmektedir. Bu başlık altında size sunulan aktif kömürlü sabunun faydaları arasında yağlı cilt tiplerinin bakımını sağlamak da bulunmaktadır.Bu ürünün hazırlanışında aktif kömür maddesiyle birlikte özel yağlar kullanılmıştır. Tüm bu yağlar, aktif kömürlü sabunun faydaları yönünden etkili olmaktadır. Kullanıldığı anda cilde bir ferahlık ve tazelik kazandıran bu sabun, sizlere ideal bir cilde kavuşmanın sırrını sunmaktadır.

ANA İÇERİK

KİL : Tek başına veya diğer maddelerle karışık olarak kullanılan kil, her tür cildi temizler, sıkılaştırır ve besler, toksinleri cildin en derin tabakalarından dışarı çıkarır, çok amaçlı ve kullanımı son derece basittir. Kil cilt bakımında çok yönlü bir maddedir. Derin bir temizleyici olarak kil emme özelliği sebebiyle ciltte ve gözeneklerde biriken fazla yağı ve kiri epidermisin derinliklerinden çıkarır. Besleyici olarak kil, sağlıklı cildin devamlılığı için önemlidir. Temizleyici ve sıkılaştırıcı olarak etkilidir, ölü hücreleri peeling özelliği ile ciltten uzaklaştırır. Terapi kil, aynı zamanda antiseptik, anti iltihabik ve analjeziktir.

GLİSERİN : Gliserin hassas cilde sahip kişiler için tercih edilen bir sabun bileşenidir.Cildi nemlendirir. Cildi besler,su dengesini korur, cilt kırışıklıklarını giderir, yumuşak ve pürüzsüz bir görünüm verir, cildin zararlı UV ışınlarına karşı korunmasına yardımcı olur.

ZEYTİN YAĞI : Doğal Nemlendiricidir. Cilde nefes aldırır, gözenekleri temizler. Zeytinyağında E vitamini güçlü oranda bulunur. E vitamini de saçların ihtiyaç duyduğu bir vitamindir. Zeytinyağı içerikli sabun sayesinde saçlarınızda oluşan solgunluk ortadan kalkar.Kuru ve dökülen saçlara sahipseniz, zeytinyağı sabunu kullanarak ipeksi saçlara sahip olabilirsiniz.

BAMBOO KÖMÜRÜ : Bamboo Kömürü gözenek boyutunu küçülterek cildi sıkılaştırır. Detoks etkisi oluşturur. Yağlı cilde iyi gelir. Ciltteki pislikler ile birlikte fazla yağı da emer ve yağsız bir görünüm bırakır. Karbon sabunu sadece kirleri çıkartmaz, aynı zamanda tıkalı gözenekleri tedavi eder ve boyutlarını küçültür.Yağlı ciltlerde yağ oranını dengeler. Kırışıklıkları azaltarak erken yaşlanmayı durdurur. Kepek ve kuru saç derisi problemlerini önler. Lekesiz bir cilt görünümüne yardımcı olur.

ÜRÜN KULLANIMI

Saç, yüz ve ellerde her gün kullanıma uygundur. Sabunu bir miktar su ile köpürterek cildinize uygulayınız , 2-3 dakika beklettikten sonra bol su ile durulayınız.

UYARILAR

Haricen Kullanılır. Hassas göz çevresi ile temasından kaçının. Temas halinde bol su ile yıkayın.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.