2021 Tesettür Giyim Modelleri

20 Aralık 2019
2021 Tesettür Giyim Modelleri

Bu sezonun Tesettür modasının en gözde kumaşı tüm vitrinlerde gördüğümüz ve görmekten sıkılmayacağımız kadife kumaş.

Kadifeyi bu sezon tüm ürün kategorilerinde görüyoruz. Kadife kaplar, kadife elbiseler, kadife sweatlar, kadife pantolonlar, çantalar olarak biribirinden şık modeller  sezonunda trend renkleriyle birleşerek dolaplarınızda ki yerini almaya hazır hale geliyor.

Kadifenin günlük hayatta kullanımı dokusu gereği günü güzelleştirirken, davetlerinde vazgeçilmez parçalarından biri haline geliyor ve bunuda söylemeden geçemeyeceğiz bizce Kadife en çok bordoya yakışıyor.

Payet sezonu yavaş yavaş vitrinlerden inerken yerini muhteşem tüllü, parlak, göz alıcı, her ortamda dikkatleri üzerinize çekmenizi sağlayacak elbiselere, abiyelere bırakıyor. Bu tarz elbiselerin günlük hayatta kullanımını pek önermiyoruz hanımlar.

Düğünlerde, davetlerde stiletto ve bir portföy çanta ile kominlenmiş kullanımı sizlere daha şık bir görünüm kazandırıcaktır.

Günlük hayatta kullanım içinde sezonun trend tesettür modelleri etnik desenli, pelüş polarlar, kürklü yelekler, toprak tonlarında trençkotlar ve daha birçok modeli Tofisa.com olarak sizlerin beğenisine sunmaya hazır hala getirdik. Tüm modellerimiz sizler için özel olarak üretildi. 

Ekose elbiseler, pantolonlar, gömlekler ve kabanlarda bu sezon dolabınızda mutlaka olması gereken parçalar arasında yer alıyor.Ekose daha çok kış aylarında daha çok gördüğümüz bir model, yumuşak kumaşlardan üretilen ekoseli ürünlerimiz kış aylarında içinizi ıstıcak.

Kombinlerin en önemli ve tamamlayıcı parçası olan çantalarıda unutmadık. Sezonun en trend çantalarınıda sizler için bir araya getirdik.Peluş, süvet, kadife, suni deri ve payetli çantalarımız arasından sizde kendinize en uygun modeli seçerek kombinizi tamamlabilirsiniz. Bugün sizlere 2021 Trend Tesettür Modellerinden bahsettik.

Biz tofisa.com ailesi olarak bu konularda siz hanımlara yardımcı olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sizde Tofisa.com ile tarzınızı yaratabilirsiniz. Bizlere Instagram'dan, Facebook'tan ve müşteri destek hattımızdan kolaylıkla ulaşabilir ve mobil uygulamamızdan da gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz. Tüm ürünlerimize hızlı, kolay ve güvenilir bir şekilde sahip olabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Paylaş :
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.